Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

ManiFiesta 2013

Share

Hendrik Vermeersch, directeur van ManiFiesta, vertelde ons over de achtergrond van het evenement, dat drie jaar geleden van start ging als tegenhanger van het al meer dan tachtig jaar oude Franse Fête de l’Humanité. Ook in ons land is het blad van de communistische partij, met name Solidair, organisator, bij ons samen met Geneeskunde voor het Volk. Maar u kunt in Bredene op zaterdag 21 september heel wat meer ontmoeten dan rooie rakkers: zo’n 140 organisaties uit het maatschappelijk middenveld, ook uit het buitenland, stellen zich hier voor. En er is natuurlijk de plechtige uitreiking van de Prijs Solidair. Tot een paar dagen voordien kunt u daarvoor nog stemmen op één van de elf  genomineerden.

0 Comments on “ManiFiesta 2013”

Leave a Comment