Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Fietsapen: morgen slotevenement

Share

Stijn & Liesbeth, twee overtuigde fietsers, besloten vorig jaar zomaar om eens een fietsfilmfestival te organiseren, dat ze Fietsapen doopten. Ze vonden aansluiting bij het Antwerps jaar van de sport. Morgen eindigt hun fietsfilmweek met een dagprogramma in Permeke en een avondprogramma in Klappei, waar eerder deze week al een aantal fietsfilms liep. In Permeke kunt morgen u op drie starturen (11u, 13u, 15u) een compilatie van zo’n twee uur bekijken van alle inzendingen op hun oproep om zelf een fietsfilmpje te fabriceren. Om dat initiatief te promoten, waren ze de afgelopen maanden her en der op evenementen aanwezig. U kunt ook doorlopend met uw misfunctionerende fiets langs de Fietskeuken, die voor de gelegenheid bij Permeke geïnstalleerd is. Om 17u volgt dan de plechtige uitreiking van de Gouden Banaan. Vanaf 18u receptie in Klappei, nog meer fietsfilmgedoe, en ‘afterparty’.

 

0 Comments on “Fietsapen: morgen slotevenement”

Leave a Comment