Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Voorwaarts!? Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en wonen

Share

In 1981 gestart als het ‘Genootschap voor gezond bouwen en wonen’, in 1996 van aanpak veranderd onder de nieuwe naam VIBE. Al vele jaren bouwt deze organisatie expertise op rond verschillende thema’s: oorspronkelijk enkel gezond en milieubewust bouwen, nu ook het goede beheer van ruimte, water en energie. Naarmate duurzaamheid en milieuvriendelijkheid op meer agenda’s terechtkwamen, werd de vakkennis van VIBE door steeds meer partijen gewaardeerd. Directeur Peter Thoelen en communicatieverantwoordelijke Dimitri Alderweireldt vertelden o.a. ook over het verschil tussen hennep en cannabis sativa, en het gebouw dat voor het Antwerps Ecohuis zal verrijzen.

Voorwaarts!? = uw tweewekelijkse dosis maatschappelijk engagement, zondag 17u
Alle Voorwaarts-uitzendingen op een rijtje

 

0 Comments on “Voorwaarts!? Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en wonen”

Leave a Comment