Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Heropstart winterweekenddagopvang Antifa-brick

Share

Fred van het Autonoom centrum de Antifa-brick kwam het bij ons nog eens uitleggen: de Antifa-brick voorziet vanaf 16 november voor de derde winter op rij in het weekend dagopvang voor daklozen. Blijkbaar is er altijd nachtopvang, en door de week ook dagopvang, maar is er geen plek waar daklozen in het weekend de dag kunnen doorbrengen. Koffie, soep en brood worden voorzien, dankzij de bijdragen van groentekramen op de Vogelmarkt en bakkers die hun onverkochte waren hiervoor doneren. We hadden het verder over de evoluties in het daklozenbestand en de woonomstandigheden in de Antifa-brick zelf, waar sinds kort ook iedere vrijdagavond volkskeuken & muziek te vinden zijn.

Maandagavond 4 november: avond over kraken en falend woonbeleid met docu & debat in filmhuis Klappei – facebookevent

0 Comments on “Heropstart winterweekenddagopvang Antifa-brick”

Leave a Comment