Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Voorwaarts!? Het Roze Huis

Share

Zoals u ziet, bevat het logo links twéé namen: dat van het Roze Huis in Antwerpen zelf, en dat van Cavaria, de Vlaamse holebi- en transgender-koepel waar dat Roze Huis lid van is. Yves Aerts van Cavaria moest helaas verstek laten gaan. Met Marcia Poelman, woordvoerder voor het Roze Huis, hadden we het over de ontstaansgeschiedenis van deze instelling en wat daar allemaal gaande is: koepelfunctie binnen Antwerpen, café, onthaal, culturele werking (de holebibiep!), samenwerkingsverbanden met andere middenveldorganisaties, educatieve werking naar scholen, sportclubs, migrantenverenigingen …

Zeer binnenkort op de roze agenda:
Zaterdag 16 november: de door Cavaria georganiseerde Transgender Day of Remembrance
Diezelfde dag neemt het Roze Huis deel aan het pan-Antwerps evenement Maak de Stad  van Antwerpen aan het Woord.
Zondag 17 november: de Roze Pen

Voorwaarts!? = uw tweewekelijkse dosis maatschappelijk engagement, zondag 17u

0 Comments on “Voorwaarts!? Het Roze Huis”

Leave a Comment