Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Voorwaarts!? Convoi Exceptionel

Share

Op de voorlaatste zondag waarop men ‘s avonds op ‘den boot’ van stemmig omkaderde voedselvoorziening & geassorteerde muziek kan genieten: een (donderdag opgenomen) interview met Gerda Goris. Wij kuierden met de vzw Convoi Exceptionel, een Forum voor Experimentele Zaken van Diverse Aard, doorheen de voorgeschiedenis, van bij de ontbijtbus in 1997 via kraakpand Villa Delphia en recyclage-café de Campine richting Tenace, een woonboot die een ponton kaapte. De rode draad doorheen dit alles: kansen geven aan allerhande artiesten van overal om hun ding te doen.

Op 15 juni vertrekt het schip voor een toer van twee jaar doorheen België, op verkenning naar de onderstromen in ons land, waarbij er iedere zondagavond ook weer open keuken gehouden zal worden. Op zondag 8 juni is er een bijzonder afscheidsevenement.

Voorwaarts!? = uw tweewekelijkse dosis maatschappelijk engagement, zondag 17u
Alle Voorwaarts-uitzendingen op een rijtje

0 Comments on “Voorwaarts!? Convoi Exceptionel”

Leave a Comment