Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Ubuntu, de opvolger van Mano Mundo

Share

In onze studio: Peter De Ridder, voorzitter van Theater aan Twater (vrijdag 20 juni), en Kyo De Fraeye, voorzitter van het Ubuntu-festival (zaterdag 21 juni), allebei in hartje Boom, en allebei helemaal gratis. Het eerste evenement is al aan de negende editie toe en brengt bijzonder straattheater naar de wandelesplanade ‘met zicht op zee’. Het tweede evenement is een initiatief van een aantal medewerkers van Mano Mundo, dat wegens het wegvallen van de nodige subsidies vorig jaar voor de twintigste en laatste keer gevierd werd. Zowel Kyo als Peter waren vele jaren Mano Mundo-betrokkenen. Vanuit hun ervaringen daar, en ook steunend op de ervaringen van Theater aan Twater, bouwden ze een heel nieuw wereldmuziekgebeuren met horeca, markt en kinderanimatie uit.

0 Comments on “Ubuntu, de opvolger van Mano Mundo”

Leave a Comment