Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Groen buist klimaatbeleid provincie Antwerpen

Share

De provincie Antwerpen kondigde eerder deze maand trots aan dat “al 65 van de 70 Antwerpse gemeenten een eigen klimaatdoelstelling hadden opgesteld”. Ze deden dit ter gelegenheid van het klimaatplatform dat de provincie organiseerde om lokale klimaatacties te evalueren.  Waar de Antwerpse gemeenten voor een sterk klimaatbeleid kiezen, maakt de provincie die keuze niet, althans volgens Groen. Zij vatten het  provinciaal beleid samen als “geen visie, geen ambitie, geen budget.” Wij spreken met provincieraadslid Loes van Cleemput.

(foto: het logo van de ‘Vriend Van’-campagne van de provincie Antwerpen, een van de acties die de provincie onderneemt om de strijd te voeren tegen de klimaatopwarming. “Niet bekend en knullig,” aldus Groen.)

0 Comments on “Groen buist klimaatbeleid provincie Antwerpen”

Leave a Comment