Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Draai de kraan niet dicht

Share

Vandaag voert StopArmoede.nu, een actieplatform van verschillende organisaties en verenigingen, actie tegen het afsluiten van water in Antwerpen en voor voldoende en betaalbaar water voor iedereen. U dacht dat water een evidente zaak ijjs voor iedereen? Helaas: jaarlijks worden meer dan 2000 Antwerpenaren afgesloten van het water omwille van niet-betaalde rekeningen aan water-link (vroeger het AWW). In tegenstelling tot bij elektriciteit en gas is er geen systeem dat de gebruiker toch nog water garandeert: geen budgetmeter, afgesloten is afgesloten.

In de studio Jasmien en Maya van het CAW. Zij brengen een hallucinante toelichting en verhalen over hoe gezinnen van water worden afgesloten.

Op woensdag 22 april 2015 wordt actie gevoerd aan het gebouw van water-link (hier!) met getuigenissen en eendjes. Allen daarheen om 16u!

0 Comments on “Draai de kraan niet dicht”

Leave a Comment