Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

De 10de Cannabis Bevrijdingsdag 2015

Share

Voor de 10de keer vindt op 9 mei de Cannabis bevrijdingsdag plaats in Antwerpen, dit jaar voor de tweede keer op de Dageraadplaats. Trekt uw plant organiseert en nodigt artiesten en sprekers uit voor een gevarieerde middag. Niet dat het zomaar een middagje blowen is: dit kadert in de wereldwijde marihuana march. Ook niet onbelangrijk: de organisatie roept nadrukkelijk op om niet in het openbaar een joint op te steken. Over het programma en de zin van deze dag praten we met Bart van TUP.

Radio Centraal zendt van 15u tot 20u live uit.

2 Comments on “De 10de Cannabis Bevrijdingsdag 2015”

  1. #1 Sara
    on May 9th, 2015 at 4:02 pm

    Ik zit al een uur “aan de radio gekluisterd” maar jullie laten niets horen van de sprekers… Of van het optreden dat bezig is… Vind ik echt jammer.

  2. #2 Sara
    on May 9th, 2015 at 4:23 pm

    En op het moment dat Armand speelt, met welsprekende teksten, zenden jullie een interviewtje uit met iemand die nauwelijks uit zijn woorden kwam en niet eens iets zinnigs kon zeggen over de Cannabis Bevrijdingsdag ! Wederom jammer…

Leave a Comment