Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Vredesactie traint voor Climate Express

Share

Waarom kregen we van Vredesactie klimaat-gerelateerde berichten? Wel, omdat Vredesactie naast het campagnewerk rond de eigen thematiek ook training geeft over campagne voeren, directe acties (eventueel van burgerlijke ongehoorzaamheid), facilitatietechnieken … aan zeer diverse organisaties ‘die ijveren voor maatschappelijke, politieke, economische of ecologische verandering’. Nu duizenden mensen zich klaarmaken om naar Parijs te trekken voor een betoging en allerlei protestacties rond de klimaattop, komen er door Vredesactie begeleide vormingsdagen om hen daarop voor te bereiden. We belden hierover met Inge Neefs die bij Vredesactie instaat voor de trainingswerking.

0 Comments on “Vredesactie traint voor Climate Express”

Leave a Comment