Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Vluchtelingen in Antwerpen: Dirk Avonts (Groen)

Share

Naar aanleiding van de noodkreet van Al Ikram op de massale toestroom van vluchtelingen, schoof Groen een voorstel naar voor om de hulpinitiatieven van burgers te coördineren vanuit de stad. De meerderheid verwierp dit voorstel met een droge nee. Desalniettemin blijft de partij constructieve oppositie voeren om een oplossing voor alle mogelijke uitdagingen naar voor te schuiven benadrukt OCMW-raadslid Dirk Avonts. Met hem overlopen we het tienpuntenplan van Groen Antwerpen. Daarnaast legt hij uit waarom het eerste punt van dat plan niet toevallig ‘gebruik de juiste term voor de juiste mensen’ is.

Leesvoer: het vluchtelingenplan van Groen Antwerpen via deze link.

0 Comments on “Vluchtelingen in Antwerpen: Dirk Avonts (Groen)”

Leave a Comment