Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

NMBS: te weinig inspanningen voor Limburg

Share

 

Waar wij in de koekenstad verwend worden als het op treinverbindingen aankomt (*), is de situatie in de provincie Limburg helemaal anders: een beperkt aanbod, een verouderde infrastructuur, stations die niet inclusief zijn … Het meest tekenend voor deze malaise is het ontbreken van elektronische borden in alle Limburgse stations.

Stefan ‘t Jolyn (ACOD Spoor Limburg) geeft toelichting bij de situatie in de oostelijke provincie. In de editie van Knack van 23 september had hij een lezersbrief ingestuurd om de situatie aan te klagen.

Interessante links:

Alle treinstations in Limburg
Website ACOD Spoor Limburg

(*) Treinverbindingen in Groot-Antwerpen: Antwerpen-Centraal, Antwerpen-Berchem, Antwerpen-Zuid, Antwerpen-Luchtbal, Antwerpen-Noorderdokken, Ekeren, Hoboken-Polder, Mortsel, Mortsel-Oude-God, Mortsel-Deurnesesteenweg, Mortsel-Liersesteenweg (gecheckt via deze link)

 

0 Comments on “NMBS: te weinig inspanningen voor Limburg”

Leave a Comment