Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Shelter4Kids – Art Attack veilt kunst voor vrouwen en kinderen op de vlucht

Share

 

Enkele geëngageerde mensen zagen de schrijnende beelden van de vluchtelingenkampen in Calais en Duinkerke. Ze bundelden de krachten, belden wat kunstenaars op en ziedaar: Shelter4Kids-Art Attack was geboren. Bedoeling is om fraaie kunstwerken te veilen en met de opbrengst de vrouwen en de kinderen van Calais en Duinkerke te ondersteunen. ”Een op drie vluchtelingen is een kind,” onderstreept Gina Van Langenhove. Zij geeft tekst en uitleg bij de actie.

Alle kunstwerken van de zeer diverse hand van o.m. Bruno Bruneau, Dennis Tyfus, Bruno Vekemans en Peter Terryn (zie links) treft u aan op de facebookpagina van Shelter4Kids – Art Attack.

0 Comments on “Shelter4Kids – Art Attack veilt kunst voor vrouwen en kinderen op de vlucht”

Leave a Comment