Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Was man liebt, das neckt sich

Share
Partnergeweld; iets wat jou nooit kan overkomen? Het komt nochtans vaker voor dan je denkt. In één op zeven relaties is er sprake van een vorm van geweld. Theater Aardpaard wil met hun theatervoorstelling het taboe daarrond doorbreken.
Was man liebt das neckt sich, een voorstelling over geweld, maar ook over liefde. De makers van het stuk werkten samen met verschillende diensten en organisaties die met partnergeweld te maken hebben. Ik was aanwezig op de première en sprak er met de regisseur en acteurs en met therapeuten, educatieve academies, de politie en andere betrokkenen. Ze waren unaniem vol lof over de voorstelling.
Theater aardpaard is een reizend gezelschap. Vanaf het najaar 2017 tourt het met de voorstelling rond. Informatie en locaties komen later op de website.

0 Comments on “Was man liebt, das neckt sich”

Leave a Comment