Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

De risico’s van de Cashless Society (#2) // Hunter Biden

Share

Een update door Derek Monroe (Chicago) over zijn wedervaren met banken die weigerden een check van de belastingdienst voor hem te incasseren. Het verhaal gaat verder met Chase, die hem eerst reclame voor een kredietkaart opstuurt, maar hem die dan weigert.

Aangezien het economisch geen steek houdt dat de banken hem droog zetten, ziet Monroe er opgezet spel in, bedoeld om politieke dwarsliggers de duivel aan te doen. Dat Noam Chomski hem bevestigde dat hij hetzelfde ervaren heeft is voor hem een bevestiging.

 

Cashless Society:

Met de tweede bijdrage van Derek Monroe komen we weer bij Oekraine. Het gaat over een zaak die al enkele maanden terug gaat: de scheiding en nogal onfrisse activiteiten van Hunter Biden, de zoon van Joe Biden, de voormalige vice president van de VSA onder Obama.

Blijkbaar heeft de Biden familie  belangen had in de gasindustrie van Oekraine. Interessant is dat Biden junior voor het advokatenbureu van David Boies werkte. Dat is de firma die een Israelische firma van voormalige Mossad spionnen contracteerde om Harvey Weinstein uit de wind zetten. Iedereen die Weinstein beschuldigde of onderzocht werd door hen bespioneeerd, aangevallen of gechanteerd.

Monroe: “Het is ontluisterend  om te zien hoe de grote leiders die streven naar democratie uiteindelijk er zelf grote voordelen uit blijken te halen voor zichzelf en hun directe omgeving.  Niemand in de VS media heeft hierover bericht.”

Hunter Biden:

0 Comments on “De risico’s van de Cashless Society (#2) // Hunter Biden”

Leave a Comment