Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

De Grote Omarming punt 10: ‘Gastvrije stad #iedereenwelkom’

Share

In Antwerpen wordt sinds enkele jaren door diverse organisaties het initiatief Gastvrij Antwerpen georganiseerd. Een warm initiatief dat tijdens de Grote Omarming georganiseerd wordt aan de Konijnenwei. Karolien Huyghe (Beweging.Net) en Hind Eljadid (kunstenares) geven tekst en uitleg in de studio.

Kiezen voor een Gastvrije Stad kan aan punt 10, op de Konijnenwei bij de Brusselstraat en de Karel De Grotehogeschool.

Ter afsluiting brengt Hind Eljadid een slam.

 

Een week voor de verkiezingen vindt de Grote Omarming plaats. De Grote Omarming wordt georganiseerd door diverse geengageerde burgers en organisaties uit het middenveld die hun kennis van het terrein inzetten om het volgend stadsbestuur te helpen. Stuk voor stuk gaat het over thema’s waar werk aan de winkel is en waar positief aan gewerkt kan worden. Die dag hoor je op Radio Centraal actieradio met verslaggeving ter plekke en stemmige muziek. In aanloop naar de Grote Omarming brengt Radio Centraal tijdens haar redactieuitzendingen enkele thema’s in the picture.

0 Comments on “De Grote Omarming punt 10: ‘Gastvrije stad #iedereenwelkom’”

Leave a Comment