Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Stand-Up, tegen fascisme

Share

De overwinning van het Blok en   de onderhandelingen van de N-VA top met de fascistische partij waren in juni de aanleiding van de opstart in Gent van het  anti-fascistisch initiatief “Stand Up“.  De Gentse Stand-Up komt er  ook in navolgeing van de Bruselse Stand-Up die opgericht werd na de fascistische betoging in tegen het VN-migratie verdrag. We bellen Thomas Weyts van Stand Up.

“Het eerste initiatief werd genomen in Brussel maar het belangrijkste gevecht zal in Vlaanderen moeten gevoerd worden. Het wordt een strijd van jaren. Het initiatief staat nog in de kinderschoenen maar we zijn contacten aan het leggen buiten Gent en ook met middenveld- en burgerorganisaties.”

0 Comments on “Stand-Up, tegen fascisme”

Leave a Comment