Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Inspraak/Samenspraak #02: Ineos Will Fall

Share

Inspraak/Samenspraak stond deze maand in het teken van Ineos will Fall, een campagne gelanceerd door diverse actiegroepen. Aan tafel spreken we met Veronique (Animal Resistance), Tom (Students4Climate) en Nele (Extintion Rebellion) over de campagne, wat de invalshoek van studenten, dierenactivisten en bezorgde burgers is en waarom het zo belangrijk is dat je je informeert over de komst van een nieuwe Ineos-fabriek. Het sociaal conflict wordt aangehaald en de (onfrisse) politieke kant ook.

In het eerste deel is er Inspraak en interviewen onze reporters de drie actievoerders. In het tweede deel is er Samenspraak als de zaal tussenkomt, vragen stelt of kritische commentaar levert. Het werd een levendige vragenronde. Download de podcast hieronder en speel hem af terwijl je een soepje oplepelt.

Inspraak Samenspraak is een samenwerkingsverband tussen Climaxi Antwerpen, HART BOVEN HARD – Antwerpen, Elcker-Ik-Centum, het Masereelfonds en Radio Centraal.

Inspraak Samenspraak 22 januari (Foto: Elcker-Ik)

0 Comments on “Inspraak/Samenspraak #02: Ineos Will Fall”

Leave a Comment