Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Lockdown protest in de VS

Share

https://www.flickr.com/photos/niaid/49534865371/

De afgelopen week werd in de VSA  betoogd tegen de corona-maatregels. President Donald Trump  probeert het protest te doen overkomen als een teken van ontevredenheid met het restrictief lockdown-beleid van Democratische gouverneurs. Een deel van de betogers trapt erin en ook de media zien het vooral als een politiek spel.

Volgens onze correspondent Derek Illinois (Illinois) gaat het vooral over mensen die misnoegd zijn over de moeilijke economische situatie waarin ze. Doordat die miljarden die in de  economie gepumpot worden in de eerste plaats tot doel hebben om de grote bedrijven te ondersteunen  en niet de midden- en lagere klassen en de kleine bedrijven mag verwacht worden dat de ontevredenheid zal toenemen.

0 Comments on “Lockdown protest in de VS”

Leave a Comment