Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Michael Pas: cultuur tijdens de coronacrisis.

Share

foto: Leen N.

Michael Pas van de Acteursgilde over cultuur tijdens de coronacrisis.
De Acteursgilde is gesprekspartner voor producenten, zenders, vakbonden en overheid in het overleg over beleid, subsidies, loonvorming, naburige rechten, fiscaliteit en de toekomst van ons medialandschap. Pas ziet de toekomst niet rooskleurig in. Geen volle zalen kunnen trekken omwille van de corona-maatregelen zal maken dat het theater verlieslatend wordt. Ook de angst bij producenten om te investeren in deze onzekere tijden zit er diep in.
Maar niet getreurd, de opnames van Thuis en Familie kunnen inmiddels weer doorgaan.
Deel 1:


Deel 2:

0 Comments on “Michael Pas: cultuur tijdens de coronacrisis.”

Leave a Comment