Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

tot 30 april: Expo Rhythm Noise

Share

foto: Hans DB

Elk jaar werken de ateliers FotokunstFilm en Sounddesign van KASKA DKO samen rond een welbepaald thema, met als doel de kruisbestuiving te bevorderen tussen deze vakgebieden, maar ook om cursisten te inspireren en onderzoek te doen naar andere of nieuwe manieren van creëren, vertellen of te verbeelden.

Dit jaar werd er rond het thema ‘Rhythm & Noise’ gewerkt. In tijden van coronamaatregelen is er gekozen voor een expo in de vorm van een audiovisuele wandeling in de omgeving van de academie, te bewandelen tot 30 april.

We spraken met Kobe, één van de begeleidende docenten, en bezochten de expo met enkele fieldrecordings tot gevolg.

0 Comments on “tot 30 april: Expo Rhythm Noise”

Leave a Comment