Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Kristof Calvo (Groen!) over de kernuitstap

Share


Onze toekomstige regering heeft besloten de oudste kerncentrales voorlopig niet te sluiten, of beter: om de beslissing over de sluiting nog even uit te stellen. Groen! was hier niet gelukkig mee. Wij hadden een gesprek met Kristof Calvo, het jongste federaal parlementslid ooit.

1 Comment on “Kristof Calvo (Groen!) over de kernuitstap”

  1. #1 Het Uur van de Strijd: Imade Annouri (Groen) – Redactie Radio Centraal
    on Apr 21st, 2014 at 2:33 pm

    […] Calvo. Calvo is het jongste federaal parlementslid ooit en maakte de afgelopen vier jaar naam als kuitenbijter van de kerncentrales en wordt bejubeld als een van de sterkste parlementsleden van de afgelopen legislatuur. Calvo zien […]

Leave a Comment