Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

BAM/Meccano: hoe gaat het nu verder?

Share

Echt gebeurd: advocaat vraagt rechtsinstantie A om een zaak niét te berechten, omdat volgens hem deze materie door rechtsinstantie B behandeld dient te worden; vervolgens ziet men bij rechtsinstantie B diezelfde advocaat verschijnen en daar beweren dat de materie hier niet aan de orde is, omdat enkel rechtsinstantie A daarvoor bevoegd is. Wim Van Hees kwam in onze studio toelichten hoe het na de verkiezingen staat met het door Ademloos opgevolgde mobiliteitsvraagstuk. Staat de gevangenis er al? Heeft de stad zich wel te bemoeien met op Vlaams niveau beslist beleid? Hoe gezond is onze stad? Er blijken verder drie Europese tijdbommen onder BAM te liggen, die we binnenkort zullen zien afgaan. Is er wel eensgezindheid binnen de N-VA – overigens de meerderheidspartij in alle betrokken gemeenten – over dit dossier? Komt er naar aanleiding van deze controverse eindelijk een algemene volksopstand?

We vergaten hem nog te vragen waar die nieuwe petitie over gaat: dat kunt u hier zelf nalezen.

0 Comments on “BAM/Meccano: hoe gaat het nu verder?”

Leave a Comment