Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

LSD – het verhaal – deel 1

Share

Naar aanleiding van de 70ste Bicycle Day (google!) stonden sommige programma’s op dit station de afgelopen week in het teken van LSD. Het psychedelisch muziekprogramma The Magic Mushroom overliep vorige donderdag het verhaal van De Ontdekking, en ging dan dieper in op de eerste toepassingen: psychiatrie, destabiliseren voor ondervragings-doeleinden, hersenspoeling … Dit alles in een onvervalste koude-oorlog-sfeer. De proeven die daarbij genomen werden,  liepen, zoals u zich kunt voorstellen, vaak allerheerlijkst uit de hand. Volgende donderdag om 21u30 gaat het verhaal verder de jaren vijftig in,  met nog wat vreemde staatsveiligheidsexperimenten en dan de hippies. We publiceren hier enkel het informatieve gedeelte van het programma, met muziek erbij is het uiteraard nog beter.

0 Comments on “LSD – het verhaal – deel 1”

Leave a Comment