Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Route Oriental & L’Art sur L’eau

Share

In de studio: Mohammed Kadouri van vzw Steunpunt, die al lang bezig waren met het oprichten van een coöperatieve in hun streek van herkomst in Marokko, omdat dat productiever leek dan dat eindeloos uitzichtloos geld sturen; Katrien Leemen van de Dienst Ontwikkelingssamenwerking van Antwerpen, waar jaren geleden de voorlopig unieke beleidskeuze gemaakt werd om met zo’n diaspora-initiatieven te gaan samenwerken en die ook te koppelen aan de welbefaamde Antwerpse kennisinstellingen zoals ‘t unif en het Tropisch Instituut; en fotograaf Roel Hendrickx, die de resultaten van dit alles goedkeurend in zijn lens ging vangen.

Route Oriental & L’Art sur L’eau is met andere woorden een beestig interessante tentoonstelling, die op donderdag 27 februari om 19u30 in Atlas opent, daar blijft tot 31 maart, en dan nog her en der in & buiten de stad in het rond migreert 🙂

0 Comments on “Route Oriental & L’Art sur L’eau”

Leave a Comment