Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Bar Attak

Share

Wat, een poppenpark?! Neeee en POP-UP-park! Met name in de Kerkstraat, waar één van de initiatiefnemers al jaren vanop zijn werkplek alsmaar verlekkerder naar dat mooie stuk braakliggend terrein aan de overkant zat te kijken. De eigenaar daarvan was wel in voor een uitleen-zomer. Een clubje van zo’n twintig vrienden ruimde op, snoeide, en voorzag de plek van enig meubilair. En ziehier: Bar Attak. Gisterenavond (vrijdag) was er al een première voor de medewerkers- en vriendenkring, waar de buren heerlijk instemmende geluiden kwamen maken. De openingsuren zijn dan ook niet om van wakker te liggen, want door de week sluit de boel om 22u, in ‘t weekend om middernacht. Enfin, dat is voorlopig het idee, net zoals ook ideeën rond een wekelijkse volkskeuken, akoestische concertjes en kindervoorleessessies nog zwevende zijn.

Donderdag kunt u uw suggesties kwijt op de Echte Opening, als u tenminste op facebook zit, alwaar het startuur aangekondigd zal worden.

0 Comments on “Bar Attak”

Leave a Comment