Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

De schuld van Duchateau

Share

foto: RC

Op de laatste gemeenteraad voor de zomer (25 juni) stelt Mie Branders (PVDA) een vraag over het beleid van het stedelijk Antwerps vastgoedbedrijf AG Vespa. Het is een onaangenaam ontwaken voor de bijna in slaap gedommelde gemeenteraadsvoorzitter Bart De Wever als blijkt dat niet schepen en partijgenoot Fons Duchateau (N-VA) maar hijzelf op de vraag moet antwoorden. Het voorzitterschap van de raad van bestuur van AG Vespa is één van de bevoegdheden die De Wever in april van Rob Van de velde overnam.

De Wever probeert de hete aardappel toch nog naar Duchateau door te schuiven, maar die kaatst de bal diplomatisch terug, waarna Duchateau de volle laag krijgt.

0 Comments on “De schuld van Duchateau”

Leave a Comment