Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Downtown Borgerhout: Kunst, lokaal en (di)vers

Share

foto: RC

Tot 25 oktober loopt in het werkhuis “Downtown Borgerhout”, een groepstentoonstelling over diversiteit in de kunst met zeer lokale kunst uit de buurt maar ook bijdragen uit Brussel en Tokyo. Op 2 oktober werd de tentoonstelling geopend. Cultuurschepen Nabila Ait Daoud was erbij en wij ook.  We spraken enkele van de kunstenaars.

‘t Werkhuys en curator/kunstenares Eline De Clercq hebben een ‘Art Club’ opgezet, kunstsessies voor en door jongeren. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via het telefoonnummer of mailadres in de link.

De tentoonstelling (Downtown Borgerhout) en jongerenwerking (Art Club) worden gelanceerd onder de titel Re-boot/Re-root. Een derde, voorzien, luik is aandacht voor armoede. De geplande vertoning van de kortfilm “take good care of my baby” kon niet doorgaan op 2 oktober maar zal op een latere datum gebeuren. De tentoonstelling is gratis toegankelijk van vrijdag tot zondag tussen 14:00 en 18:00 uur.

0 Comments on “Downtown Borgerhout: Kunst, lokaal en (di)vers”

Leave a Comment