Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Feest bij De Markgrave

Share

De Markgrave, een vzw die allerlei diensten aanbiedt voor blinde en slechtziende mensen, had vorige week iets te vieren: het activiteitencentrum bestond 25 jaar. We spraken met medewerkster Claudia Maes en met Hajar, een bezoekster van het centrum, die eerder bij De Markgrave een opleiding volgde.

Maandagavond vertoont De Markgrave in Filmhuis Klappei de film In het donker gezien, met, via een extra stel luidssprekers, voor de hele zaal hoorbaar de audiodescriptie voor blinden / slechtzienden die je via een speciale app normaal discreet met een oortje beluistert. Na de film zijn er wat inleefmogelijkheden, waaronder een verduisterde foyer.

Zie ook het filmpje Obstakelvrij.

0 Comments on “Feest bij De Markgrave”

Leave a Comment