Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

Feesten in Doel

Share

We belden met Denis Malcorps van Doel 2020 over het geplande dance festival in de oude Doelse dorpskern in september. Alhoewel het merendeel van de bewoners en de booteigenaars van de kleine jachthaven dat festival helemaal niet zien zitten, en het ook niet strookt met het recent afgesloten Verbond voor de Toekomst dat Doel weer wil laten opbloeien, gaf het gemeentebestuur van Beveren toch toestemming. Daarmee wordt het imago van spookdorp waar lekker alles kan (zwaar feesten en dan lekker dingen afbreken, dus), waar de Doelenaars net zo graag vanaf willen, nog maar eens bevestigd. Er loopt intussen een gerechtelijke procedure om het festival te annuleren.

Op 21 augustus zijn er in Doel na een paar door corona geannuleerde edities weer de jaarlijkse Scheldewijding en Doelse Feesten.

0 Comments on “Feesten in Doel”

Leave a Comment