Redactie Radio Centraal Rotating Header Image

De Grote Omarming: inleiding

Share

Een week voor de verkiezingen vindt de Grote Omarming plaats.  De Grote Omarming wordt georganiseerd door Plan A, een groepering van Antwerpenaars van overal die samen aan de stad willen bouwen. Plan A organiseerde eerder al talloze denkavonden met experten en een eerste omarming. Op zondag 7 oktober wil de groep burgers en organisaties 12.000 Antwerpenaren samenbrengen om de stad vast te pakken en om burgers de kans te geven om belangrijke thema’s naar voor te schuiven. Wij spraken met Sarah El Massaoudi over dit iniatief.

Alle interviews in deze reeks:

 

De Grote Omarming wordt georganiseerd door diverse geengageerde burgers en organisaties uit het middenveld die hun kennis van het terrein inzetten om het volgend stadsbestuur te helpen. Stuk voor stuk gaat het over thema’s waar werk aan de winkel is en waar positief aan gewerkt kan worden. Die dag hoor je op Radio Centraal actieradio met verslaggeving ter plekke en stemmige muziek. In aanloop naar de Grote Omarming brengt Radio Centraal tijdens haar redactieuitzendingen enkele thema’s in the picture. 

 

0 Comments on “De Grote Omarming: inleiding”

Leave a Comment